Grekland

Nu är väskan packad och jag drar snart till Arlanda & åker till Grekland! Om en vecka kommer jag hem & då kommer jag vara hemma i 2dagar sen åker jag till HULTSFREEED!! Ni får ha det så bra här hemma så hörs vi när jag kommer hem!





Kommer sakna mina favorittjejer Madde, Sarie, Sofie, Matilda, Malin & Linnea
VI SES NÄR JAG KOMMER HEM TJEJEER!




Vaxholm

Snacka om att jag är dåålig! Har inte packat klart & jag gick ju självklart inte och packade direkt efter förra inlägget. Jag kan fan inte ha en blogg, jag håller mig ju aldrig till det jag säger. Haha, men packa är ju faktiskt så himla tråkigt så nu har jag ännu en anledning att slippa; Jag lägger upp lite bilder från dagen i vaxholm helt enkelt!

 

The boys, jag & Elin


Elin

Me

Myyys

Hahha, Sarie & jag


Sommarmys

Nu är jag hemma igen efter en jätte mysig dag i Vaxholm med Sarie & Elin. Tråkiga Sofie bangade! Hon stannade hemma och sov istället vilket hon inte skulle ha gjort för Sarie & jag raggade upp ett par sköna grabbar som vi spelade beach volley med medan Elin låg & solade. Haha, det var lite pinsamt för mig med tanke på att Sarie spelar volleyboll så hon är ju trots allt bra på det fast jag tycker faktiskt att det gick ganska bra för att vara mig ändå! :D När vi skulle hem sen så erbjöd dom sig att skjutsa oss till Danderyd. SKÖNT! Jag kan ju säga att det gick liiite snabbare än om vi hade åkt kommunalt. Tack ska ni ha!

Imorgon ska jag till Grekland & jag har inte ens börjat packa så funderar på att gå upp och göra det nu. Senare ikväll så ska jag nog hitta på något med tjejerna som är hemma. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra än men vi hittar nog på nått kul :) Nu ska jag upp & packa så vi hörs senare.


Kalas

Nu är jag hemma från en mysig och rolig kväll hemma hos Matilda. Hemma hos henne så delade vi upp oss i två olika lag. Vi körde massa lekar som t ex plockepinn med såna där stora plockepinn- pinnar(?), kubb, "norsk fylla" och lite mer. Mitt lag förlorade tyvärr & det kan kanske beror lite på mig, hahah.

I spelet "Norsk fylla" som Matilda kallar det så ska man snurra runt en pinne 5 varv och sen få ner en spik i en glasflaska som man har hängandes i midjan. Jag kunde knappt snurra 5 varv & blev jätte snurrig. När jag skulle springa rakt fram så trampade jag rakt på en trädrot och tro det eller ej- ramlade(inte förvånad) haha, det gjorde jätte ont eftersom jag var barfota men jag kunde verkligen inte sluta skratta åt det.

Efter lekarna åt vi god mat & lyssnade på bra musik. De flesta drog hem runt 12 någon gång men jag, Sarie, Johan & Linnea stannade kvar lite längre med tända ljus & bl a Håkan Hellström som musik. Efter att Matilda fått sms om att Michael Jackson var död så var det han som spelades, sjukt? Han kan ju inte vara död.. han är KUNG ju! 

Det blev en väldigt mysig och lyckad kväll å det kändes faktiskt lite som att vara på barnkalas med alla lekar & glass. Sånt här borde man hitta på oftare med favorittjejerna, sjukt kul! Nu börjar klockan slå mycket & jag ska sova, sov så gott


SOMMAAR

Det är så himla skönt med sommar! Legat ute & solat hela dagen och lyssnat på Håkan Hellström, kan det bli bättre? Japp, imorgon blir det Vaxholm som vi har sagt att vi ska till typ hela veckan. Tar med musik & god mat. Sen så får vi ju se om det blir av! Haha.

Snart ska jag ta tåget till Täby med Sofie & Sarie för att hitta ett gulligt kort till Matilda. När vi är klara där så åker vi till Matilda & firar henne lite i förskott eftersom hon fyller år i helgen. Nu ska jag snart börja gå mot tåget så jag inte missar det! 

Kvällens (dålig bild);

Klänning från Gina & Halsband från någon butik i Souk gallerian.



tröttis

Hej!

Gud vad jag känner mig trött idag. Har fått vara skönt att sova ut lite iallafall. Sofie & jag kom hem klockan halv 6 imorse så ni kan ju förstå hur slitna vi var med tanke på att vi typ varit vakna i ett dygn. På Sebbes landställe fick man ju knappt någon sömn! Igår så var jag dålig med bloggandet men vi var hemma hos Tomas och hade det trevligt. När vi var påväg hem så träffade vi två killar på bussen som ville att vi skulle hänga med hem till dom & baka våfflor åt dom. Haha, riktigt sköna killar var det iallafall!

Ikväll så ska jag hem till Matilda men först ska jag till täby c med Sofie och köpa något till Matilda som fyller år i helgen. Egentligen ska vi ge något annat men med tanke på att Malin kommer hem från Grekland i helgen och jag åker till Grekland så blir det lite svårt att göra något alla tjejer tillsamans som hon ska få ikväll. Det får bli när jag kommer hem istället :)

Sitter just nu i skuggan & har det skönt. Igår frågade pappa "Vad använder du för solskydd nu?" jag svarade "Inget?, jag blir aldrig bränd i Sverige" Tror ni inte att jag är bränd på kvällen sen eller? haha, inte bra, inte bra så nu har jag smörjt in mig lite i ansikte för jag är nästan 100 på att jag kommer somna här ute.

Här är lite bilder från kvällen på Sebbes land;

Påvägen in. Sofie, Sarie, Sanna & jag


Denny & Sarie

Sebbe, Sanna,  Leidan & Timmy

Sarie, jag & Denny

Sanna & jag


Linnea & Sebbe


Jag, Sarie & Sofie


Jag & Vincent


SötSofie


Timmy & Joakim


Den lååånga vägen hem. Matilda & Sanna
 

Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma igen efter typ tre timmars äventyr. Igår var jag på min kompis landställe med tjejerna. Det var verkligen en jätte rolig kväll med bastu, bad och knappt någon natts sömn.

Kvällen började såklart med att vi missade bussen. Självklart så var det sista bussen som gick så vi fick åka omvägen genom stan till märsta som tog typ 1 timme längre, haha. När vi var i märsta så skulle vi egentligen åka buss men Sebbe sa att det var bäst om vi tog taxi därifrån ettersom han påstod att vi NTE ville gå den långa biten från bussen till huset. Dum som han är så hade han inte sagt det innan så vi hade ju knappt några pengar på oss. Vi skramlade ihop lite slantar alla tjejerna så betalade killarna resten eftersom dom envisades med att vi skulle åka taxi.

Huset låg verkligen mitt ute i ingenstans & hade en liten damm framför sig som Sebbe menade att vi skulle bada i, det gjorde vi också och slängde även i Sarie som aldrig hoppade i själv. Efter flera dopp och bastu- besök så gick Sofie & jag upp och duschade av oss lite. Kvällen fortsatte med musik och dans. När folket började bli trötta och ville sova så var inte det så lätt med tanke på att en viss person som börjar på S och slutar på ebastian inte kunde hålla käften. Han pratade verkligen non-stop i 3 timmar innan han klockan 5, halv 6 bestämde sig att det var dags att sova. Tack för det Sebbe! :)

Idag var det egentligen meningen att vi skulle vara kvar och sola där men vi var vekligen så döda och ville hem så vi tog vårat pick och pack & vandrade till bussen. Det var inte en liten bit att gå kan jag berätta för er, jag tror det tog oss en timme att komma till den "stora" vägen där vi sen fick skjuts av en snäll farbror upp till arlanda där vi kunde ta bussen till märsta & sen hem därifrån.

Väl hemma så hoppade jag in i duschen & sitter nu ute i skuggan på tomten. Klarar varkligen inte av solen idag! Ont i fötterna har jag också. Jag gick barfota eftersom det var så himla varmt så nu är dom helt ömma och det har bränt fast asfalt på dom, hahah.

Här är en bild på skorna jag köpte igår;

Köpta på Jarmeus för 500kr.

Ikväll så borde jag egentligen ta det lugnt men Sofie och jag tänkte dra till Tomas som är ensam hemma. Han skulle ha lite folk där & det är ju faktiskt Sommarlov så det är bara att åka dit! Hoppas ni fick en lika trevlig kväll som mig igår. Lägger upp lite bilder från kvällen senare.


 

Klänning & landställe

Hej! Nu är jag duschad & klar för att bege mig till Sebbes landställe. Drar med mig tjejerna & han är där med grabbarna så jag hoppas på att det blir kul!

Idag har jag shoppat lite i Täby C med Sarie och Elin. Hittade ett par snygga skor och åt på mcdonald's. Efter det drog vi hem till Elin och solade å badade. Vet inte om jag blev någe brun, det var ju lite molnigt idag.. :( När jag kom hem så hade jag fått ett brev från posten, jag cyklade upp till ICA på brorsans gamla cykel & hämtade ut paketet. Det var min klänning från Nelly och tur som jag hade så passade den :) Jag hade tänkt mig en helt annat outfit ikväll men det är fint väder så den här klänningen får det bli!

Nu hinner jag inte blogga mer, måste packa väskan och sprínga till bussen. Vi hörs imorgon, då slänger jag upp en bild på skorna jag köpte också!





 

Täby centrum

Morning! Gick såklart inte upp som jag egentligen skulle. Tåget som gick för mer än en timme sedan var det meningen att vi skulle ta. Haha, jag förstår mig verkligen inte på mig ibland- säger saker men gör en annan. Meningen med att åka tidigt var ju för att både hinna shoppa och sola men det ska vi nog hinna med ändå. Det som ska handlas idag är sololja och skor iallafall, sen får vi se vad jag hittar mer. Jag är verkligen en såndär jobbig människa som måste hitta på saker hela tiden på Sommarlovet. Jag kan verkligen inte bara ligga hemma flera dagar & kolla på film eller sova bort dagen, då försvinner ju hela sommarlovet iväg? Väldigt typiskt också att min bästa kompis är en sån som oftast vill ligga hemma, haha

Nu måste jag fixa iordning mig lite. Lägger upp lite bilder sen på shoppingen & kvällens outfit. Ha en trevlig dag!

GOOD NIGHT

Nej, nu ska jag sova! Varför blir det alltid så sent när man har sommarlov? jag är inte ens trött men ska upp tidigt imorgon för att hinna åka till Täby C innan de bra soltimmarna är över.

Efter det ska vi hem till Elin & sola och bada. Senare på kvällen så ska jag till en kompis landställe. Han har sina kompisar där så jag ska ta med tjejerna, tror det kan bli riktigt kul faktiskt, får hoppas på det iallafall :) Sov så gott!


Coldplay's Album

Kolla vad jag hittade; Coldplay ger ut ett helt gratis album till alla sina fans. Allt du behöver göra är att skriva in din e-mailadress och sen är det bara att ladda ner albumet. Klicka på bilden nedanför så kommer du in på sidan direkt.

 



Strawberries and chocolate

Nu är jag hemma igen efter en jätte mysig kväll hemma hos Matilda. Det var jag, Matilda, Sofie, Linnea och Johan som gottade oss och kollade på american pie.

Kvällens höjdpunkt var nog när Johan låste in sig på toaletten. Den dörren har alltid krånglat och jag har själv blivit inlåst där en gång. Haha, iallafall så brukar man komma ut därifrån efter ett tag genom Matildas hjälp men den här gången var han faktiskt fast på riktigt. Vi provade alla medel som fanns; skruva bort handtaget, sparka upp dörren och dyrka upp den men jag tror knappast att vi gjorde det lättare för honom att komma ut- snarare svårare. Det roliga är ju också att det inte går att komma ut genom fönstret. Efter att ha ringt några samtal bestämde vi oss för att fråga grannen om en kofot. Vi kom tillbaka med en granne som hjälpte oss att få upp dörren och ut kom Johan lika glad som innan. Hade det där varit jag så hade jag nog fått panik av att ha suttit så länge inlåst. Tror han satt där i kanske lite mer än en halvtimme. Jag tror nog Matilda bör skaffa sig en ny dörr med ett lås som FUNKAR!

Efter incidenten på toaletten så slog vi oss ner i soffan med ananas, jordgubbar och banan toppat i choklad med en rolig film. Hoppas ni hade en lika trevlig kväll!                                                   
  


Myskväll

Nu drar jag till Matida & äter jordgubbar med choklad. Pappa är så himla seg så jag får köpa en pizza på ICA & joina Soffan istället, höhö. Fan va jag är seg! Alla är redan där och jag skulle gått för en timme sen. Undra vad dom saknar mest, mig eller jordgubbarna?

Sol & bad

Hej!

Idag så blev det varken Vaxholm eller Elin. Vi drog istället till ett bad i Täby och hade det jätte mysigt med musik, sol och bad.  Tror det var mitt första dopp för iår faktiskt, skönt var det!

Jag såg en kille som hade skitsnygga badshorts som var vit- och blårandiga men det tyckte ingen annan av tjejerna att han hade. Dom tyckte att de såg fyrkantiga ut & kallade honom Spongebob Squarepants, hahahhaha!

Ikväll ska vi hem till Matilda och kolla på film. Påvägen hem köpte jag jordgubbar som vi ska doppa i hennes chokladfontän. Mums filibabaaa. Nu ska jag hoppa in i duschen, hoppas man fick någon färg!

                                               


Sleep tight

Nej, nu är det dags att hoppa i säng! Imorgon så ska jag hem till Elin & sola och bada med tjejerna. Vi skulle egentligen till Vaxholm men det skulle bli bättre väder senare i veckan så vi drar väl dit då istället. Jag känner även att jag är värd en liten sovmorgon. Får gå upp runt 11 någongång, man vill ju inte missa alla soltimmar.

Sov så sött så får vi hoppas att det blir lika bra väder som dom lovat.

Youtube & Sune

Sarie gick precis hem, eller ska jag säga åkte? Hahah, hon orkade inte gå så hon tog sin gamla ihoptejpade moppe. Hon hade även med sig en ny mobil som hon flashade med, den var riktigt fin må jag säga. En Nokia2100 var det, avundsjuka? Hon har haft sönder två mobiler på mindre än 3dagar- värd en applåd! *klapp*

Vi kollade på filmen man aldrig tröttnar på- Sunes Sommar. Vi satt & kunde alla repliker utantill, haha så jävla kul! Vi åt popcorn, chirre, drack lärre & senare kollade vi på lite youtubeklipp. Sarah hittade dom här för någon dag sen;

 

Hahah jag tror jag dör! Finns det något skönare? TJAATJAA!


Tokyo street style

Har ni varit inne och kollar på Tokyo street style någon gång? Ibland kan man verkligen hitta några som har grymt snygg, egen klädstil där! Bra sida om du vill ha lite inspiration.

http://style-arena.jp/en/street



Kväll med Sarah

Kom hem för ett tag sen. Satt i byggkassan hela dagen. Det händer aldrig något där, knappt några kunder heller så jag satt & läste tidningen och smsade med Matilda som också jobbade, haha. Efter jobbet skulle inte min buss gå förrän om 50 min så jag gick in lite på H&M och kollade. Kom sedan ut därifrån med en tunika, diadem och hårspännen.

 

Diadem: 39.50kr
Hårspännen (2st): 29.50kr
Tunika: 199kr


Ikväll så blir det filmmys med Sarie. Både hon och jag är trötta så vi vill tjocka oss & kolla på en bra film. Vet inte var brorsan är någonstans men pappa är iallafall & kollar på bio så just nu är jag ensam hemma. Tänkte äta lite taco's innan om det finns något skal/bröd *hoppas*. Jag är verkligen jätte hungrig så ska nog gå ner och börja med maten snart. See you lateer


Good morning

God morgon!

Nu sitter jag här & äter gårdagens middag till frukost, pastasallad med tzatziki. GOTT! Idag ska jag jobba. Men som tur är bara till kl 13. Brukar alltid jobba kvällar men tycker det känns skönare att gå upp såhär tidigt och sen ha hela dagen på sig att göra massa annat skoj.

Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Stan kanske? Det beror på hur vädret ser ut. Är det bra väder kanske man ska slinka förbi madde så man kan sola & bada, är det dåligare väder kanske man drar in till täby eller stan. Måste hem emellan iallafall, orkar inte åka direkt efter jobbet. Synd att det är söndag idag, bussarna går så sällan. Egentligen behöver jag bara ta en buss till jobbet men eftersom dom slutar gå typ kl 17 på söndagar så måste man byta och hålla på.. Men men ibland måste man kämpa för att få lite pengar :)

Nu måste jag nog börja klä på mig, mitt tåg går om en halvtimme! Vi hörs senare.

God natt

Nu har jag fått upp en tillfällig header iallafall - Grattis till mig! Fast nu har ett nytt problem kommit upp; hur tar man bort "Klara - Life is pleasant..." nudå? Hahahah, jag blir galen på det här :D Får försöka fixa det imorgon istället. 4 inlägg idag, duktigt av mig :) Nu måste jag egentligen sova. Ska upp halv 6 imorgon men har inte duschat än så måste göra det nu :( Haha så typiskt mig. Godnatt på er! Sov så sött.

Summer dress

Beställde den här klänning från Nelly.com igår:


Jag hoppas verkligen att jag får den nu i veckan innan jag åker till Grekland. Den kostade 599kr & fanns bara i strl S så jag hoppas att den passar. Färgglad med massa blommor.. Perfekt för Sommaren!


Hemmakväll

Lite fint fick jag ju till det på bloggen tycker jag. Krånligt med alla koder & sånt, jag förstår verkligen inte hur jag ska få in en header här. Kollade på lite blogg-design sidor men jag fattar ju verkligen ingenting. Antingen är det dom som förklarar dåligt eller så är det jag som är dum. Tippar nog mer på att det är jag som är dum :) 

Ikväll blir det hemmakväll eftersom jobbet ringde idag & frågade om jag ville jobba imorgon. Javisst sa jag eftersom det är 100% OB på söndagar. I och försig så var inte tiden så bra, 08-13. Länge sedan jag gick upp så tidigt! Tur att man får pengar..

Kvällen kommer väl att bestå av bloggtittande och fortsatt försök till design på bloggen (vi får se hur bra det går med det) Nu ska jag fundera på hur jag ska göra om bloggen. Vi hörs senare!

Impulsblogg

Hallå!

Fick för någon minut sen en impuls att jag ville starta en blogg. Och ja.. nu sitter jag här med min nya blogg utan att ha någon aning om vad jag håller på med(?) Det här ska nog gå bra. Ska bli skönt att skriva av sig lite :)

Varför jag valde just namnet "Klarafinas" var för att "Klarafina" var upptaget. Och ja, end of story! Haha, nejmen min morfar kallar mig Klara Fina så jag tyckte det var lite gulligt.

Nu ska jag försöka se hur man kan få den här bloggen snygg, så välkomna alla mina (än så länge) 0 besökare! :)

RSS 2.0